SKRIVET: 2012-04-30, kl 20:25:15 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Vi bju... ;)




 











<3



SKRIVET: 2012-04-30, kl 16:22:58 | PUBLICERAT I: Dagens

Hemma! Äntligen!



 

Hur tänkte jag egentligen!? Hjärnan jobbar då inte på högvarv idag… hur jag kunde ta på mig att hämta disk från 3 bufféer själv när vi var två som körde ut dom plus att jag är så magiskt sjuk just nu så det känns som att jag ska falla ihop i en hög :P  och på detta så åker jag och Vilda på ÖB, Ica Maxi och en snabbis på Expo med… men vi fick hem det vi skulle i alla fall :) Ikväll blir det så otroligt lugnt då mamma jobbar, E och G åkt iväg och jag orkar inte pallra mig iväg till pappa då jag är så slut.. så jag och fröken käkar lite middag ihop för att sedan gå en sväng på majbrasan och sen blir det två täcken i soffan och film! Och jaa idag är det synd om mig som är sååå sjuk!!

 

Hoppas ni får en underbar Valborg! <3



SKRIVET: 2012-04-30, kl 10:51:04 | PUBLICERAT I: Dagens

God Morgon..




 

Tog mig en lång sovmorgon, då jag drömt väldigt mycket konstiga saker inatt och vaknat upp ett antal gånger :P Idag står det jobb på schemat så ska sticka iväg nu och fixa med det några timmar för att sedan brotta mig in på Ica Maxi så man får hem lite mat för veckan! Dock är det väl en utav dom sämre dagarna att handla idag men men vad gör man :P

 

 

Ha en trevlig dag.. tjing!



SKRIVET: 2012-04-29, kl 21:34:53 | PUBLICERAT I: Film

Filmkväll...


Sådär ja då var man en ny människa!

Film ikväll!





Orkade inte engagera mig mer än så...

<3

SKRIVET: 2012-04-29, kl 21:07:35 | PUBLICERAT I: uteliv

Trötta jag...



Omg… har inte ansträngt mig speciellt mycket idag kan jag lova! Tog mig inte ur sängen fören vid 18 tiden idag/kväll och det var för att jag var tvungen att åka till stallet och colan var slut här hemma :P


Men hade extremt kul igår, Plockade upp Sandra efter jobbet och sen flöt kvällen på bra med en snabbis upp på Sandbacka sen tillbaka till Röbäck och vidare mot Cover där det kändes som att alla var. Varför vi ens åkte upp på Sandbacka är ett mysterium han väl vara där i 15 min innan vi bestämde oss för att dra vidare, skyller helt klart på att det är Sandras fel! :) Hade extremt kul ute igår då jag träffade en hög med gamla vänner dock så måste jag börja dra ner på alkoholintaget, det är inte bra att vakna dagen efter och kroppen känns helt klart överkörd! Finns nog inte en cm på min kropp som inte gjort ont idag . Dock så är det svårt, känner mig rätt uttråkad och ensam när fröken inte är hemma och sitta här i en tom lägenhet är ingen höjdare…

 


Råkade tvätta för att sedan köra mitt usb-minne i torkskåpet! Fungerar fortfarande dock! Skulle gå hem från Ica idag stannar till, funderar, vänder mig om och går tillbaka mot Ica för att jag glömt bilden på parkeringen… Yeey va jag är sliten!

 

Nu blir det ett varmt bad för att lindra min gamla kropp!!





SKRIVET: 2012-04-28, kl 18:26:41 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

;)


En helkväll i dimman, kan verkligen behövas!

SKRIVET: 2012-04-28, kl 11:37:48 | PUBLICERAT I: DummaJävlaIdioter

Jag har fan inte ens ord för dig länge....








SKRIVET: 2012-04-27, kl 19:54:00 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Äntligen Fredag!



Elva timmar pass – check! Han till och med klämma in en solning, blir både piggare och gladare dock är jag väl svart snart :) Träffade på pappa med Veo idag och båda var väldigt sugen på Vilda så hon ska få åka till dom imorgon på äventyr och jag umgås nog med flickorna <3

 

Fast först ska jag och fröken hinna ner på stan på förmiddagen då hon snart inte äger ett plagg som passar henne :P  och då kontot tillåter det den här månaden så passar vi på att shoppa loss lite.. sen har vi även dansen att gå på och jag måste jobba några timmar. På söndag åker även jag ut till pappa för jag är såå sugen på att grilla korv eller nåt och bara slappa såå nu är det bara bäst att vädret håller i sig!

 

Nu blir bad och mys! Tjing!

SKRIVET: 2012-04-26, kl 16:51:00 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Krävande småbarnsmorsa... eller inte!



Underbara Danne som äger Ica Röbäck hade en kille som stod utanför Ica och stekte parisare!! är man då en Magiskt sliten småbarnsmorsa som ska hem och städa och hoppas på att hinna kleta in lite färg i håret så man i alla fall inte ser ut som man känner sig och har en sur unge i bilen som är HUUUUNGRIG så är det absolut veckans höjdpunkt! Middagen - check!!



SKRIVET: 2012-04-25, kl 19:58:35 | PUBLICERAT I: DummaJävlaIdioter

En gammal goding... ;)






You're such a liar

<3



SKRIVET: 2012-04-21, kl 02:41:25 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Haha aaaw...



Orka att jag somnade och sov till 23 tiden :O Inte bra när man håller på att bli gammal… fick ett ryck och åkte iväg för film då jag hade magiskt tråkigt, dock vart det inte så mycket film tittande men fick skratta en hel del och det är ju aldrig fel, hemma igen och nu blir det att smörja in sig och hoppa i säng är ju en dag imorgon med..

  

Natti <3

SKRIVET: 2012-04-20, kl 17:14:36 | PUBLICERAT I: Dagens

Äntligen helg...



 

Kom precis hem och har röjt undan lite dock så måste jag bädda rent i sängen men tänkte fixa med det om en stund. Jag mår bättre :) dock hamnar jag i lite mörka hål ibland men tar mig ur dom och fortsätter ta tag i mitt liv och försöker få det precis som jag vill ha det :P Var en lång dag på jobbet idag, med som det kändes hundra beställningar men det löste ju sig tillslut, stackars S som va tvungen att stanna ändå till 19 ikväll :P Dock är det min kvällsvecka nästa vecka och som det ser ut nu är det en hel del att göra… men det betyder högre lön med och det kan behövas då pengarna bara säger poff här hemma.  Nej om man kanske skulle bädda rent och hoppa in i duschen!?



Saknar mitt kärleksmonster, blir så tyst här hemma utan henne...






SKRIVET: 2012-04-14, kl 21:03:57 | PUBLICERAT I: I mitt huvud

Slördag :P




Klev precis ur badet med fröken och nu blir det mys med Prinsessan och Grodan :)

Har bestämt mig för att inte känna efter så mycket… Inte tänka så mycket…

För är det något jag kan så är det att tänka sönder saker och den enda jag förstör för och som bryr sig eller mår dåligt över det är just precis jag… och jag tänker inte må dåligt längre, jag vägrar att göra det… så släppa taget och njuta av andra saker låter som en väldigt bra plan..




SKRIVET: 2012-04-13, kl 14:49:49 | PUBLICERAT I: I mitt huvud

...






SKRIVET: 2012-04-12, kl 21:09:01 | PUBLICERAT I: I mitt huvud

Vad gör man?!



vad gör man när man är så trasig att man inte vet vad man ska ta vägen?

 
Vissa dagar går all min tid till att tänka på oss… Förstår inte vad det är jag väntar på...




kunde man klippa bort alla minnen skulle jag göra det…



SKRIVET: 2012-04-12, kl 15:22:08 | PUBLICERAT I: Musik

Vad ska man säga...





SKRIVET: 2012-04-12, kl 06:02:27 | PUBLICERAT I: Dagens

Sliten..


Om jag bara fick sova en stund utan att behöva
vakna 10 gånger...





SKRIVET: 2012-04-11, kl 21:59:38 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

...



I love people who can make me laugh,

When I don´t even want to smile…






SKRIVET: 2012-04-11, kl 11:11:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lugn dag på jobbet, trist väder och ont i ...

imag0082_1334135 (MMS)

Lugn dag på jobbet, trist väder och ont i magen... då löser man problemet och åker till solen så man kan slappna av 20 min..

SKRIVET: 2012-04-10, kl 20:50:17 | PUBLICERAT I: I mitt huvud

En dag i taget..



Lång dag… och mycket känslor... sov väl kanske 45 minuter totalt inatt och har jobbat på det, kroppen börjar känna av tröttheten… dock slog det om för en stund sen och lite energi kom tillbaka så har städat lägenheten med och håller på med tvätten :P sjönk precis ner i soffan efter en lång het dusch som jag aldrig ville skulle ta slut…  Känner mig trasig och tom och just nu vill jag faktiskt känna mig precis så… för nu kan det väl bara bli bättre?!






SKRIVET: 2012-04-09, kl 18:51:45 | PUBLICERAT I: I mitt huvud

Vad ska man säga....



Har känt mig lite trasig idag men imorgon är en ny dag och hoppas på att få sova och vakna utan att behöva känna det som kommer över mig ibland… har så himla mycket som jag skulle vilja skriva .. så mycket som jag skulle vilja säga bara för att få ut det ur systemet, får helt enkelt skaffa mig en anonym blogg istället där jag kan vräka ur mig allt som jag inte vill att alla andra ska veta ;)   





SKRIVET: 2012-04-09, kl 17:47:21 | PUBLICERAT I: Dagens

Öron som blöder...



Som sagt så stack jag och Vilda iväg på bio idag och Vilda gillade filmen väldigt mycket, jag tyckte dock kanske att den var sådär faktiskt men så länge hon gillade den så kan jag se det mesta :D



Vi har precis kommit hem från mormor/mamma där Vilda förklarade för oss båda att vi hade mustasch… undrade vad vi hade för konstig hud ja m.m. så självförtroendet var på topp där ett tag! Jäkla unge :P Men då kom G som en räddande ängel och kidnappade henne för lek med Elsa så jag kunde färga mammas hår. Tog ett STORT kliv ur min svarta garderob idag och hade på mig blåa jeans och en vit topp till det :O och har insett att jag kanske borde lyssnat tidigare… dock va jag blekare då men vitt kan funka, ibland i alla fall hehe Vilda pratar i 120 i dag och frågar om ALLT och förklarar man för henne så är det ändå men VARFÖR mamma… mina öron blöder snart :) Ska fixa middag och lägga mig i ett varmt bad… ett till omgång med bloggande då Vilda somnat eller kanske lite wow ikväll då det jag gillar har kommit igång ;)

 

 

Helt hopplöst att ta en bilda med blixt där fröken inte blundar...




Utan...


Tjing på er…

SKRIVET: 2012-04-09, kl 08:46:58 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Röd dag :P

 

Vilda vaknade klockan 5 i morse, lyckades dock lura henne att det var mitt i natten och vi fick sova till sju :D Idag är det ju röd dag och imorgon är det tillbaka till vanliga livet som gäller så idag ska jag och hjärtat gå på bio. Så blir bara en enda mysdag för oss <3




SKRIVET: 2012-04-08, kl 22:46:00 | PUBLICERAT I: Film

Natti..



Ny tvättade sängkläder, skrubbad från topp till tå, trollet och en film…
kan det blir bättre en söndagskväll?!





<3


SKRIVET: 2012-04-08, kl 20:02:53 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Magisk..




Lycka av att våga ställa sig på vågen och inse att man gått ner 5 kilo utan att ha gjort speciellt mycket för det ;) Nu är det bara att köra igång på riktigt då … Iksu och jag har en dejt på Tisdag!




Och nu säger vi nej till socker och ser vad som händer ;)










SKRIVET: 2012-04-08, kl 16:59:52 | PUBLICERAT I: Dagens

Kan inte göra mer nu...




Hade en otrolig kväll igår mycket vänner och mycket skratt. Precis vad jag behövde! Dock så vart det lite strulligt efter krogen :P att jag ens tillät det är helt otroligt, men det kommer inte hända igen då jag nu vet vad den personen går för och att han är en lögnare rakt igenom. Nu kan jag gå vidare med mitt liv och även om jag mest troligen kommer vara väldigt trasig så är det för det bästa! Nu är det jag och Vilda mot värden igen och så kommer det att få vara ett tag då jag inte tänker kasta mig in i första bästa bara för att glömma och gå vidare… för det är inte jag. Jag ska bara ha roligt! Träffa mina vänner och omge mig med människor som får mig och Vilda att må bra… <3  och just nu känns den planen väldigt bra för oss. Man kan aldrig göra något ogjort och man ska inte ångra saker man gjort.. som dom säger... så gör det ju faktiskt just precis mig till den personen jag är och den personen gillar jag ;) Mys med fröken då hon nu ÄNTLIGEN har kommit hem!! Den här helgen har varit tung utan mitt hjärta, men nu är hon hemma och jag är hel en stund igen! 








SKRIVET: 2012-04-07, kl 20:16:19 | PUBLICERAT I: Dagens

:)





Lyssnade på den här när jag va gång ner en gång i tiden..  inte lätt....

SKRIVET: 2012-04-07, kl 18:57:33 | PUBLICERAT I: DummaJävlaIdioter

Och nu var jag, jag igen! <3



“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”







SKRIVET: 2012-04-07, kl 09:24:33 | PUBLICERAT I: VildarN

God morgon ;)

 

 Hade en väldigt bra kväll igår, idag har jag redan hunnit vara iväg till hästarna och städat undan. Funderar på att åka iväg och sola en sväng.. måste dock hoppa in i duschen först :P Har även bokat bio för mig och Vilda till på Måndag och det tror jag hon kommer uppskatta! Saknar henne otroligt mycket den här gången, men imorgon kommer bustrollet hem och det är jag VÄLDIGT glad över :D



<3




SKRIVET: 2012-04-06, kl 16:20:37 | PUBLICERAT I: uteliv

Redo för att sticka iväg för film!




SKRIVET: 2012-04-06, kl 15:10:46 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Dagens...




Solen skiner :D Jag är Bakis :P och ikväll blir det filmmys, det kan jag behöva! Imorgon kommer Lena hit så det blir en ”girls night out” vilket vill säga en väldigt bra ute kväll :D



<3

SKRIVET: 2012-04-06, kl 01:42:49 | PUBLICERAT I: I mitt huvud

Fuck it....








SKRIVET: 2012-04-05, kl 22:03:20 | PUBLICERAT I: Musik

...i love it..






SKRIVET: 2012-04-05, kl 08:45:41 | PUBLICERAT I: Dagens bästa

Kliva upp 5.00




Träning = check

Solning = check

ska käka frulle och funderar på vad som händer mer idag... standejt kanske? eller möjligen åka iväg ikväll och få en helg borta :D Hade verkligen inte varit fel... :P


Det är så lite som krävs för att man ska kunna må bättre och glömma... och det är precis det jag har tänkt börja med idag... gjort är gjort och det spelar faktiskt inte längre någon roll, jag kan ändå inte ändra något...

SKRIVET: 2012-04-04, kl 22:47:05 | PUBLICERAT I: DummaJävlaIdioter

..Suck..



Så löjligt, han skulle bara veta vem som egentligen drog
igång mina funderingar över allt...
och vem som fick
mig att börja
tveka
...







Men som sagt det får dom leva med
helt enkelt... <3

SKRIVET: 2012-04-04, kl 18:54:58 | PUBLICERAT I: Dagens

Underbart...



5 dagars ledighet står på schemat… så vad hittar man då på? Hm har trixat och fixat idag så dom flesta dagarna redan är inplanerad på Vildisen åker iväg på egna äventyr den här helgen och kommer inte hem fören söndag.. : ( Så imorgon startar dagen med ett träningspass och lite solning då jag inte han med det idag :P Fick ett supersug efter sill när jag gick in på affären idag :O vart det kom ifrån det vet jag inte då det praktiskt taget aldrig händer… nu ska jag försöka klämma i mig lite middag då Vilda fick plättar hos mormor och sen blir det bad för oss båda, sen troligen sängen då jag sovit otroligt dåligt inatt :P






SKRIVET: 2012-04-04, kl 06:22:55 | PUBLICERAT I: VildarN

Vilda klär ut sig till dagis..





SKRIVET: 2012-04-03, kl 23:02:19 | PUBLICERAT I: DummaJävlaIdioter

...



Så kan det gå... en ny blogg för ett nytt liv kanske...







SKRIVET: 2012-04-03, kl 17:55:22 | PUBLICERAT I: Dagens

Vart tog den vägen...



Tiden går så otroligt fort… var iväg och träffade Erika och Tobbes nya lilla skrutt och herreligen va hon var liten… och jag VILL ha en egen… att Vilda har varit så lite får jag nog inte riktigt in då hon är så otroligt stor nu och bara växer och växer.. vart dom här fem åren tagit vägen har jag ingen aning om!! Dock så skjuter jag upp bäbis nr 2 ett tag tror jag :) är så mycket jag vill hinna göra innan och prio nr ett nu är att jobba och lägga undan pengar för en resa till Australien för mig och Vilda! Det handlar om en hel del pengar men jag vill så gärna åka så ner i burken med alla extrapengar som jag inte känner att jag behöver!! Så jag har tänkt leva på alla andras bäbisar då det kommer ploppa upp några styckna här inom en snart framtid :) Det varit en riktigt bra dag i dag känner mig piggare än på väldigt länge och är inte helt slutkörd hela tiden :D Imorgon blir det att jobba sen åka och förbättra solbrännan som jag jobbar på, hade ju hunnit bli blekare än ett spöka men nu börjar jag  komma igång igen, hade tänkt försöka hinna träna med men annars ska ju Vilda på egna äventyr på torsdag så då har jag ju hela eftermiddagen och kvällen på mig att träna. Nu blir det middag köttbullar, brunsås och riiis står på menyn och det är ju självklart Vilda som önskat sig det :) Jag tuggar nog på en morot eller nåt ;)