SKRIVET: 2011-07-27, kl 11:31:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nuu! Äntligen är VI påväg! Dock har vi int...

imag0030_1311758 (MMS)

Nuu! Äntligen är VI påväg! Dock har vi inte kommit utanför Umeå än... men snart väldigt snart!

SKRIVET: 2011-07-26, kl 15:15:29 | PUBLICERAT I: Dagens

Nu….

 

 

…Äntligen…

 

Är vi på gång, vi åker ut till pappa ikväll för att sedan åka vidare till Stockholm!!  
Tänkte försöka mobil blogga lite efter vägen :)SKRIVET: 2011-07-16, kl 20:01:21 | PUBLICERAT I: Bort med blobbet

Fett = Bra ??Känner mig halvsliten, sitter fortfarande ute hos pappa och har lånat han otroligt sega internet :P Idag har det ju regnat mest hela dagen så vi har bara myst här inne ” så gott det går med en hyper Vilda” va även iväg en sväng och handlade så vi kunde äta fisk till middag, riktigt gott va det : ) Dock så förstår jag mig absolut inte på den har dieten ?!! Hur i hela fridens dagar ska man lyckas gå ner i vikt av att äta fett jag lovar känner jag lukten av bacon och äggröra till frukost en morgon till så kommer jag att kräkas!! Men mamma lovade då att det skulle funka då hon minsann hade gått ner 8 kilo av den här fettbomben till diet, känns helt skruvat att äta massa FETT hela dagarna!! Ge mig en hårdbröd macka med ett glas vatten. TACK! Hoppas i alla fall på sol och värme imorgon så jag kan sola mina bleka ben :P Nej men om man skulle gå och hälla i sig en liter smör och gå ner 2 kilo woop woop…

SKRIVET: 2011-07-13, kl 17:39:14 | PUBLICERAT I: SommarNätter

Lite bilder...
SKRIVET: 2011-07-13, kl 16:43:37 | PUBLICERAT I: Bort med blobbet

Yeey

 
Lycka över att jag har minskat – 8 kilo på min knubbsäls karriär :D 

Nu har jag bestämt mig för att köra stenhårt på LCHF i alla fall några veckor och se om det funkar, brorsan sa ju ” detta är ju typ viktnedgång för dummies ” och jag hatar att behöva hålla koll på precis minsta lilla kalorier som jag ska stoppa i munnen så tror jag det här kommer passa mig som handen i handsken! Men 8 kilo ner ger en ordentlig puff för självförtroendet ÄVEN om jag nu frågar D hundra gånger om jag verkligen kan ha det HÄR på mig! Har inte sprungit runt i linne och shorts på säkert 9 år pga. av min vikt och hur mycket jag egentligen skäms över min kropp och hör och häpna nu är det kläderna som jag använder nästan varje dag har till och med börjat använda vita kläder  :O även om jag väldigt ofta känner mig obekväm så går det inte ens att jämföra med innan, då jag till och med funderade på om man kunde gå runt i skoteroverall på sommaren för att dölja det mesta  : )

Nu blir det middag sen troligen ut till pappa..

SKRIVET: 2011-07-08, kl 12:16:30 | PUBLICERAT I: Dagens

Blogga lite igen då...


Ja då var det ett tag sen igen då :) Hinner inte riktigt med att blogga nu när det är sommar :P Nu har första veckan på semestern snart slut och Vilda åker iväg på egna äventyr över helgen… vad hittar man på då??

 

Vi har hunnit vara iväg på kalas då världens finaste Joliee har fyllt 1 år, behöver jag ens nämna att tiden går otroligt fort!! Var mäkta imponerad av Fru Erikas tappra tag i köket då fikat var helt sagolikt fint och då menar jag verkligen sagolikt med regnbåge tårta, cup cakes som var dekorerade med regnbågar, glitter och till och med kakmonstret! Kan ju säga att jag själv kan slänga mig i väggen med min Hello Kitty tårta :P Blir helt klart en beställning till Frun när Vilda fyller år nästa gång så börja ladda upp du! ;) Erika har ju något skydd på sin blogg så jag kan ju inte ens stjäla bilderna men bju på en bäbis Joliee! 

Annars tar vi det rätt lugnt här, slappa, sola och baaara tar det lugnt och njuta av ledigheten för snart är det över.