SKRIVET: 2013-01-29, kl 19:19:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

 
 

SKRIVET: 2013-01-29, kl 19:17:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu får det va nog….

 

Har helt tappat det.. :P inte varit mycket träning sen innan jul :/ Måste komma igång igen innan hela jag bryter ihop! Har bara känt mig trött och ja fruktansvärt trött. Vet att jag mår så galet mycket bättre av att träna dock räcker inte tiden till riktigt och det måste jag försöka lösa, veckorna är oftast uppbokade innan jag ens hinner fundera men idag tog jag mig tid att åka och träna! Ångrar verkligen inte det då jag idag fick ta smällen av hur fort man tappar det man byggt upp, bara att kämpa på igen då! :P

 

Middagen vart raggmunkar med skagenröra till Vilda, protein shake a la piggelin till mig…

 

Sen har jag och  Vilda börja med ”göra om hennes rum” projektet så hon blir nöjd :D Resten av veckan är planerad med jobb, träning, dejt med C, skridskor, middag på rex och en sväng upp på det nya Fantasyland med massa vänner och barn, undra vilka som kommer uppskatta det mest.. barna eller vi föräldrar ;)

SKRIVET: 2013-01-08, kl 22:33:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min Vilde..

 

Imorgon fyller hjärtat 6 år, jag tittar på henne och förstår inte alls vart tiden tagit vägen. Vart är min bäbis… när vart min bulten såhär stor… det känns fortfarande som det var igår hon låg på min bröstkorg för första gången..

 

Min smarta, vackra, underbara trollunge…

Den enda som verkligen lyckats stjäla hela mitt hjärta och min själ… <3

 

 

SKRIVET: 2013-01-02, kl 23:39:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

God Jul & Gott Nytt År!

 
 
Julen firades ute hos pappa gånger två då hjärtat inte kom hem fören den 25… måste säga att jag aldrig mått så dåligt någonsin över att inte ha henne på julafton, många gånger var det nära tårar och funderade till och med på att åka och kidnappa henne! Som tur va så fick jag hem henne dagen efter : ) Nyår spenderades med familjen här hemma hos oss med middag och en slö tv kväll, vilket var helt rätt och väldigt skönt då jag va helt slut hela dagen.

 

Snart är det tillbaka till verkligheten då jag börjar jobba heltid igen från och med nästa vecka och kommer fortsätta så gott det går som extra som PA då jag trivs väldigt bra och det är bra pengar.

 

Mitt fina fina hjärta..