SKRIVET: 2013-02-24, kl 21:23:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

En bra dag..

 

Vi har lunchat med Fru Erika och familj och vi har även hunnit åka ut till pappa för middag : ) Vilda har slocknat på soffan och jag funderar på en dusch och kanske lite film.

 

Livet börjar kännas väldigt bra igen och även fast jag är rätt trött ibland så känner jag mig starkare än någonsin. I somras var jag ju inte mycket mer än trasig och trodde inte riktigt att jag skulle orka ställa mig upp igen efter allt… det är väldigt svårt, hur infekterat ett förhållande än är så är det inte så lätt att bara vända ryggen till och gå utan att det gör väldigt ont… skulle man klara det så tror jag att man mest troligen är väldigt känslomässigt avtrubbat och det har tagit väldigt lång tid för mig att kunna släppa in folk igen men nu är jag väldigt tacksam över dom människorna jag får ha i mitt liv och hur dom får mig att må <3

SKRIVET: 2013-02-14, kl 21:27:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

En sån dag..

 

Har varit en lång dag idag. Många gäster på Kummin, trasig diskmaskin, kvällspass som PA och ingen trollunge hemma! Det positiva är väl att det går väldigt bra på jobben och har blivit lagd på schema på mitt extra jobb som PA så det känns som att lite saker börjar ordna upp sig och det är väldigt skönt. I helgen fyller M år så blir nog lite middag och utgång :)

 

En sån där sak som bara får dagen att kännas lite bättre.. Tack ;)

 

 
 

SKRIVET: 2013-02-11, kl 21:43:46 | PUBLICERAT I: I mitt huvud

Ont i mammahjärtat....

 
 

Jag skulle vända mig själv ut och in, göra precis allt som krävdes..

Bara hon slapp sakna honom…

<3

 

 

SKRIVET: 2013-02-02, kl 21:15:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

ja ä int bitter!

Jaha.. då var kvällen förstörd!! Vilda hittade Mello på tvn.. ”ja det finns en förkortning på skiten” hade hellre spenderat kvällen  med att kolla på teletubbies 15 timmar..