SKRIVET: 2011-03-10, kl 10:44:13 | PUBLICERAT I: VildarN

En liten prickigkorv...

 


Det har varit en väldigt jobbig natt och morgon för trollungen då vattkopporna gjort ont ” antar att det är för att dom blir vätskefyllda”?! Har precis smort in henne så nu ligger hon nerbäddad i soffan mellan två snuttisar... det gör verkligen ont i hjärtat att se när ens barn har så ont så dom gråter och man kan inte göra så mycket mer än att duscha av henne eller smörja in henne och då båda dom här grejerna uppenbarligen gör väldigt ont så känns det ju ännu värre..

 

Pratade med min rektor om skolan igår då jag bara hann vara där i två dagar innan vattkopporna kom.. som tur är vekar det vara en väldigt bra rektor som förstod situationen och skulle se om det gick att förlänga utbildningen med det jag nu kommer missa, det var ju lite dåligt timat det här men nu har hon det och kommer inte behöva göra det igen :)

 

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag.. solen lyser utanför så det hade ju inte alls varit fel att gå ut idag! Men vi får försöka roa oss här inne kanske baka lite. Jag skulle behöva ta tag i det sista här hemma så det bli ett hem igen.. ja vi får se helt enkelt :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: