SKRIVET: 2011-03-07, kl 18:03:28 | PUBLICERAT I: Dagens

Bombnedslag!!


Idag var första dagen på skolan och jag har mest bara suttit och lyssnat. Märks att man varit ledig några veckor när till och med det gör en helt slut... men hoppas på att det är en bra utbildning. Har först nu tre veckors introduktion mest för att vissa vad man kan och inte. Det som är riktigt bra att det bara ligger på Böleäng så fram med cykeln :D

 

Här hemma ser det rent ut sagt som bomben har slagit ner! Vi fixade ju iordning i Vildens rum förra veckan + att hela söndagen gick åt till att flytta möbler och städa undan då vi ska få nya tapeter i vårat sovrum, hall och kök + ommålning i badrummet. Riktigt jobbigt att alla möbler just nu står i vardagsrummet och vi även har ställt in dubbelsängen hit in så vi har någonstans att sova, så vi klättrar runt helt enkelt. Men drygt nu, underbart när det är klart! Känns dock som att jag har flyttat in i en låda med alla mina grejer där även två till ska få plats och en tokig staff!

 

Nu blir det att fixa middag vilket blir mozzarella fyllda biffar med kantarell sås och potatis :)

Vad kan gå fel liksom ;)


Jennie

Just ja ni skulle ju få omgjort :) Hur länge ska ni få bo i en skokartong då? :D Hoppas ni är krya nu i alla fall! Hade bäst så ses vi på söndag!! :)



PUBLICERAT: 2011-03-07, 22:26:25 | URL: http://frokenstens.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: