SKRIVET: 2011-03-18, kl 18:13:58 | PUBLICERAT I: Dagens

Rango..



Veckorna flyger verkligen iväg, Fredag igen och ikväll blir det fredagsmys på hög nivå då fröken fröken åker iväg på egna äventyr imorgon och kommer inte hem fören på Söndag. Känns lite underligt då det var väldigt länge sen var borta så länge som tur är får vi ju besök på Lördag kväll så då kan man koncentrera sig på lite matlagning och vin istället :D och så kanske en ridtur på söndag.

 

I Måndags var i alla fall fröken bus på sitt första bio besök vet faktiskt inte varför vi väntat så länge med att ta henne på bio då det inte är något problem med att se en hel film här hemma men men..


Vi såg Rango och det tyckte hon var toppen kul :) dock stort minus till deras barnkuddar som dom har kudde och kudde det var en plast bytta som hon fick sitta på, efter en kvart klagade hon över ont i rumpan som tur var fanns det inte så mycket folk på bion så hon kunde sitta utan den där ”kudden”... jag tyckte dock filmen var sådär, ja är ju barnsligt förtjust i barnfilmer men hade nog varit bättre att se den på engelska som vuxen ;)





 


Jennie

Vi kanske ska ta å biodejta nån dag/kväll/helg då eftersom de gick så bra på premiärbesöket ;)



PUBLICERAT: 2011-03-18, 20:23:19 | URL: http://frokenstens.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: